Våra tjänster

Vi på Lagnövikens byggnads erbjuder bred kompetens inom byggnation och har erfarenhet av det mesta. Titta gärna på vårt portfolio för inspiration och för att få reda på vad vi utfört för projekt på senare tid. Våra kundbas består av både privatpersoner och företag. För att ge ett par exempel på vad för uppdrag vi utför så har vi valt ut några olika kategorier som vi har djup erfarenhet kring, givetvis utför vi alla former av byggarbeten men dessa kategorier täcker en stor del av de vanligaste uppdragen.

Nybyggnation & tillbyggnad

Tillsammans med vårt väl etablerade nätverk i Trosa kan vi anta utmaningen att bygga hus från ritning till drömboende! I vårt portfolio finns det flera exempel på hus som vi antingen har byggt från grunden eller gjort tillbyggnationer på.

Bryggor & båthus

Våra hantverkare är skärgårdsfolk och vi uppskattar verkligen dessa uppdrag. Vi har även tillgång till kompetenta dykare vid behov och i vårt portfolio kan du se några av de bryggor och båthus som vi byggt.

Köksrenovering

Köket blir en allt mer central del av våra hem och som ett resultat vill vi ha ett kök som passar just oss. Låt Lagnövikens byggnad hjälpa dig med köksrenoveringen och vi lovar ett rum fullt av matglädje.

Golv & Tak

Vi ser till att du har ett bra tak över huvudet och ett jämnt och fint golv.

Inredningssnickeri

Vi hjälper dig med din butiksinredning eller andra skräddarsydda detaljer  du vill ha till ditt hem.

Hur det brukar gå till.

Först kontaktar du oss antingen via mail, formulär här på hemsidan eller telefon och berättar lite om ditt projekt. Sedan kommer vi ut till dig för att prata mer om projektet samt titta på objektet för att bilda oss en uppfattning om projektets storlek samt komma överens om tidpunkt för eventuell projektstart. Sedan sätter vi oss och arbetar fram en offert som du som kund får ta ställning till innan vi sätter igång vårt arbete.